Løger Odde

Vadefiskeri ved Odden. Der bliver hurtigt dybt så pas på ved vadning. Sejlrenden ligger tæt på så der er gode chancer for trækkende havørreder ved skrænten. Til venstre for Odden ind mod Kolding er også godt efter havørreder.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvej E45 køres af afkørsel 65 (Hylkedal) - kør mod Kolding af vej 25. Fortsæt ad Søndre Ringvej. Efter ca. 700 meter drejes til højre ad Agtrupvej. Kør et par km, og fortsæt ligeud ad Idyl og kør ca. 800 meter til rundkørslen. Tag 2. vej i rundkørslen mod Agtrup (Stenderupvej). I Agtrup drejes til venstre ad Løgervej. Fortsæt ad denne ca. 3 km til krydset ved Agtrup Midtskovvej. Drej til højre og efter 100 meter til venstre ad Mads Kehletsvej. Efter ca. 300 meter deler vejen sig og der holdes til højre ned mod lystbådehavnen, hvor der kan parkeres. Fra parkering spadseres til venstre ud mod odden. Der er ca. 500 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.