Lunde Å

Åen er meget lille, og er som regel med meget lav vandstand. Der findes bæk- og havørred. Min bedste fangst er en havørred på 2,7 kg. Men det meste af åen er lodsejet, så spørg landmændene i området hvor du må fiske.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Møller Harbo
Når du kommer fra Odense køres mod Otterup ad hovedvej 327 til du kommer til Lunde. Der kommer du til en vej der hedder lunde åvej. Den kører du ud af og kommer over åen adskillige gange. Men husk at spørg lodsejerne om du fiske der.
Reporter : Henrik Møller Harbo
E-mail : henriklokalr@bluemail.dk
Jeg hedder henrik jeg er 16 år gammel og bor i otterup. Jeg er født med en fiskestang i bagenden så det siger sig selv at jeg har fisket hele mit liv og ca to gange om ugen. Jeg er mest til flue fiskeri ved kysten men er også at se i mose å og ved en af de mange p&t søer med både spinne og fluestang. Meget af min fritid går også med at binde fluer. Hvert år i efterårsferien tager jeg et smut til Varde å hvor min største fisk er en laks på 6 kg. Jeg er også en gang om året i Norge nærmere sagt i Trysil for at fiske bækørreder og stalling. Mine største fisk er gedde 13 1 kg havørred 3 3 laks 6 kg.