Madses Klint, Møn

Suverænt havørred spot. Der er dybt vand tæt under land samtidig med stærk strøm fra Grønsund. Bedst fiskeri i stille vejr. Syd- og vestenvind kan give drivende ålegræs, som dog ofte betyder jagende havørreder. Dog skal der afpilles ålegræs af krogen efter hvert kast! Prøv alternativt med en enkeltkrog. Ved spinnefiskeri efter havørreder bruges lange tobislignende blink.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Karsten Larsen
Fra motorvej E47/E55 drejes af ved afkørsel 42 mod Møn. Kør ad vej 287 mod Stege. Ca. 3 km efter dæmningen drejes til højre mod Hårbølle. I Hårbølle drejes til venstre ind gennem byen og i udkanten drejes til højre mod Vindebæk. Kør til Vindebæk og Parker hensynsfuldt ved skoven. Der spadseres langs skoven til kysten ca. 250 meter til klinten.
Reporter : Karsten Larsen
E-mail : knofshore@hotmail.com
Jeg har været lystfisker gennem mere end 25 år. Min første kystørred fangede jeg i ca. 1984 efter mange timers forgæves fiskeri - jeg synes det er væsentligt nemmere at fange havørreder idag.I år er det blevet til 5 Kyst-Havørreder en genudsætter to på ca. 1,5 kg. en på 2,0 kg. og endelig en på 5,0 kg samt et stort antal Hornfisk.Jeg har i 1985 købt egen båd som jeg har brugt til lystfiskeri og båden bliver et par uger om året brugt til seriøst trollingfiskeri op til 20 sømil fra land om vinteren til bulefiskeri efter torsk samt kastefiskeri fra "drivende båd" på rev og fjord.Sidste års bedste fangst fra båden blev Jørgen Westergårds laks fanget på kyststang og 0,12 fireline vægt på ikke mindre end 15 kg og 100 g en mindre beskeden havørred til mig selv på 8,1 kg.Ps. så glemmer vi lige alle nul-turene.Skulle du få lyst til en guidet fisketur så kan vi måske finde ud af det også.knæk & bræk.