Mandehoved, Stevns

Vadefiskeri på fiskestræk fra klinten og sydpå. Der er godt fiskeri på selve revet. Lige uden for revet er der pænt dybt. Gode erfaringer med tobislignende aflange blink. Dårligt fiskeri ved østenvind, samt ved nordgående strøm, da vandet bliver mælkehvidt på grund af udfældet kalk fra det nærliggende kalkbrud. Brug af vadestav anbefales stærkt da stenene er meget glatte.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Køge køres ad vej 209 og derefter ad vej 261 mod St. Heddinge. Kør gennem Strøby Egede Strøby og Klippinge. Ca. 3 km efter Klippinge drejes til venstre mod Råby/Holtug. Fortsæt til Holtug hvor der drejes til venstre og første gang til højre ad Holtug Linievej. Kør ca. 2,5 km til parkeringsplads ved Holtug Kalkbrud. I sydlige hjørne af p-pladsen er sti med nedgang til kysten. Der spadseres til højre ca. 1 km til Mandehoved. BEMÆRK: Det er FORBUDT at parkere i Stevns kridtbrud. Den tidligere ophængte "trappe" ved revet er ikke længere brugbar, og det er forbundet med LIVSFARE at benytte den.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.