Munkbro Fiskesø

Fiskesø på 8.000 m2 samt børnesø beliggende i dejligt naturområde 5 km syd for Holstebro. Handicapvenligt område. Langs den ene bred er etableret gangbro/fiskebro. Søen er velegnet til fluefiskeri. Daglig udsætning af fisk fra 1 – 10 kilo året rundt. Dog kan der være dage i vinterperioden hvor der ikke udsættes fisk. I søen findes regnbue-, fjeld-, kilde-, bæk- og sølvørred. Fangst af mærkede fisk udløser præmier. Fiskekort til søen giver også fiskeret i Vegen Å der ligger bag dambruget. Fiskeri i åen kræver Fisketegn. Mulighed for overnatning i lejlighed til lystfiskere.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad hovedvej 18 (Herning - Holstebro). Cirka 3 km syd for Holstebro drejes ad Munkbrovej. Fortsæt ad Munkbrovej og drej til venstre lige efter passage af Vegen Å.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.