Konkurrence i Munkbro P&T

Af: Jørgen Michael Sørensen |
19/05/2004


Tirsdag d.180504 havde Sanistål arrangeret en lille fiskekonkurrence for alle håndværkere på Arlas tre fabrikker i Holstebro. Konkurrencen fandt sted ved Munkbro put and take.


Da jeg ankom til stedet var mine kollegaer allerede i gang, og der var lige fløjtet for en spurtpræmie, jeg satte en 12 gr. Hvid boss blink på og kastede ud, jeg nåede ikke at rulle en omgang på hjulet før der sad en 2 kilos ørred på blinket! Min ven Claus skulle nette fisken, men jeg tror at Claus selv ville fange den første fisk, han fik i hvert fald kun nettet i blinket, fisken forsvandt ud i søen igen. Der røg det venskab.


Så blev det Leos tur til at brillere, han havde en gammel fluestang med fra Gorm den gamles tid, linen blev gjort klar, en royal coachman blev sat på og Leo begyndte at svinge fluestangen, så man skulle tro at det var et symfoniorkester han dirigerede. Fluen havnede i en lille busk bag Leo, han fik fluen revet fri hvorefter den landede en meter ude i vandet, hvor der tilfældigvis stod en ørred på 2 kilo, som straks inhalerede fluen. Denne gang var det Stefan der landede fisken, da vi havde dårlig erfaring med Claus, og hans måde at lande fisk på.


Kl. 19.30 blev der serveret store grill pølser og kolde øl, hvilket gjorde lykke. Pludselig blev der fløjtet spurtpræmie igen, alle sprang ned til søen, og alt godt fra grejhandleren blev straks serveret for fiskene. Det varede heller ikke længe før der igen var en fisk på land. Et kvarter før arrangementet var slut havde jeg igen held med den hvide boss. Min tidligere ven Claus fik chancen for oprejsning, han skulle igen forsøge at nette fisken, som viste sig at være af større kaliber end den første. Alt gik godt indtil fisken lå i nettet. Nettet var ikke beregnet til fisk over 4 kilo så det brækkede, men fisken som vejede 4,3 kilo kom på land og blev aftenens største.

En stor tak til Sanistål for et godt arrangement