Næbbe Odde

Næbbe odde ligger indenfor Byåens fredningszone og fiskeri er således forbudt i tiden 16/9 til 16/1- men resten af året er der frit slag. Havet har her gnavet sig løs af skrænten så kun store sten ligger tilbage i vandet. Herved er der skabt et formidabelt havørredterræn med optimale forhold for havets sølvblanke jæger. Fiskeri på selve odden og bugterne til begge sider er gode. Man kan vade ud til den store sten ved lav vande. Husk at farvede fisk er fredet på Bornholm helt frem til den 1. marts.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Fra Rønne køres langs med kyst vejen ad vej 159 mod Hasle. Når man kommer ud til lys krydset drejes til venstre og ind på parkeringspladsen på slagteriet. Kør om på bagsiden og parker bilen. Følg volden ud til havet og så er man på Næbbe odde.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.