Nakkehoved

Nakkehoved Fyr er en spændende plads med næsten alle de forhold en havørredfisker kan lide. Neden for trappen findes et badekar med blæretang og sten ud til sandrevlen. Der er dybt i badekarret, og pladsen kan affiskes til begge sider. Mod venstre jævner bunden sig ud, og det bliver muligt at vade ud til sandrevlen – men husk at affiske området først! Til højre for trappen ligger en del sten fungerende som kystsikring. Hér er bunden visse steder “langt nede” så vad ikke for dybt! Hele strækket ned til og forbi Munkerup er ligeledes en stor fiskeplads med afvekslende bund, så der er masser af plads at boltre sig på. På hele pladsen sørger strømmen derudover for god udskiftning af vandet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør mod Gilleleje. Kommer du vest fra skal du igennem Gilleleje by. 1 km uden for byen svinger du til venstre mod Munkerup (Helsingør) inden DK benzin stationen som ligger på højre hånd. Efter 2 km. står der Nakkehoved Fyr på et skilt på venstre hånd. Kommer du øst fra af kystvejen vil skiltet til Nakkehoved Fyr selvfølgelig findes på din højre hånd umiddelbart efter du er kørt ud af Munkerup. Munkerup er forøvrigt en plads du nemt kommer til, hvis du vil undgå trapperne på Nakkehoved. Hertil kommer du ved at fortsætte af kystvejen mod Munkerup (Helsingør). Der findes en lille parkeringsplads inden Munkeruphus. Sidstnævnte er godt skiltet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.