Orebjerg Strand

Orebjerg Strand – også kendt som Orebjerg Renden er en let fiskbar plads. Du vader ud på sandrevlen, som ligger tæt på land, og affisker området til begge sider. Kun afbrudt af høfder til venstre er pladsen nem at gennemfiske. Husk på særfredningen ved Orebjerg-udløbet fra d. 16.09 til d. 15.01. US76 har tidligere sat fisk ud ved udløbet – mundingsudsætning. Husk endvidere fredning på Højbro Å ved Rågeleje. Selve pladsen er som sagt nem at fiske, men det kan godt betale sig at ofre længere tid på ordentlig gennemfiskning af hele området, da der ofte findes stationære fisk hér. Bunden består mest af sten og tang, og strækker sig over til Argusvej – Se videre beskrivelse på lokation Udsholt Strand.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Denne plads ligger mellem Rågeleje og Udsholt Strand, og er ikke skiltet på nogen måde. Kommer du vestfra skal du igennem Rågeleje og ned på Strandvejen hvor du kører østpå. Dér hvor Strandvejen svinger ind i landet igen ligger der en P-plads på højre hånd. Kommer du østfra kører du mod Rågeleje og vil finde P-pladsen på venstre hånd netop som Strandvejen retter sig ud.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.