Pølshuk

Ved Parkeringpladsen og ud mod venstre (hvis du står og kigger ud over vandet) er en af de bedste steder på Als hvis du drømmer om at fange de store Havørreder. Her fanges de i op til størrelsen xxl eller sagt på dansk op til ca. 8 kilo. Som sidegevinst kan der fanges Torsk og Hvilling. Fisketidspunkt: Jeg vil med min erfaring fiske på dette sted sent på eftermiddagen eller først på morgenen. Agn: Det er af min mening at først på sæsonen fiskes med lange slanke blink af typen Jensen Tobis i farven Blå/Krom fra 12 – 18 gr. eller blinket Coster fra ABU i farven Sort/Hvid og guld/kobberfarvet på bagsiden på 12-18 gr.. blinket må ikke være tungere da chancen for bundbid er stor. Senere på året ville jeg fiske med blink der er mørke i farven f.eks sort/grøn eller Sort/rød. Vil man fange skrubber skal man helst ramme de sandbælter der ligger derude. Her anvendes fladfiskeforfang og sandorm/børsteorm. Vejrforhold: Der kan fiskes på pladsen i al slags vejr, men i kraftig modvind anbefales den modsatte side af Als, da vinden kan blive temmelig kraftig på dette sted.B undforhold: Bunden består af mange sten, tang og bælter med sandbund. Endvidere bliver der hurtigt dybt. Man kan kun vade en 4 -7 meter ud. Vandstanden går fra 0-5 meter på den første 1/4 sømil.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Carsten Sommer
Fra den "Nye Bro " over Alssund fortsættes lige ud. Ved den første rundkørsel fortsættes lige over mod Augustenborg. Ved lyskrydset fortsættes lige over. Ved det næste lyskryds drejes af mod højre. Vejen følges til du når ud til et T kryds. Her drejes til venstre. (forbi Dagli -brugsen). Denne vej følges til der kommer et skilt på højre side hvor der står "Lysabild". Der drejes til højre. Vejen fører nu igennem hele byen Lysabild. Efter et stykke tid bygynder vejen at sno sig som en slange, og du passerer 6-8 gårde. Du kommer så til et T kryds, hvor, hvis du drejer til højre kommer ud til Pøls Rev (som er beskrevet andetsteds). Men vi skal lige ud til Pølshuk. Lige inden man kommer helt ned til den stenede strand skal man passere et lille hus, som ligger helt ude til vejen og efterfølgende er der en bom man skal passere. Der kan nu parkeres på pladsen foran dig. Pas på ikke at fylde for meget, da der er andre end dig der skal være der. 
Reporter : Carsten Sommer
E-mail : sommer@mif.dk
Jeg er mest til kystfiskeri samt havfiskeri men dog skal der nævnes at åen heller ikke går forbi. Jeg er 28 år og har fisket i ca. 9 år. Jeg vil sige at jeg begynder at kende de alsiske fiskesteder til punkt og prikke.Har du et spørgsmål du lige brænder for at få svar på så send en mail og jeg vil se om jeg kan svare på det..Knæk og Bræk