Raghammer Odde

Raghammer Odde ligger i et skydeterræn, og når advarselskuglen er hejst må der ikke færdes i området. Der er fredningszone ved Henrikebæk i perioden 16/9 – 15/1, og der må derfor ikke fiskes i en zone på 500 meter til hver side af bækken i dette tidsrum. På selve Raghammer Odde og nordpå må der fiskes hele året, men i perioden 16/9-15/1 må der altså ikke fiskes til venstre for odden ned mod Henrikebæk. Vadefiskeri på odden er rimelig nemt – der er sten, tang og ålegræs. Strækningen fra revet på odden og til venstre ind mod bugten og udløbet ved Hullebæk er dog langt mere vanskeligt at vade på.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Rønne køres ad vej kystvejen mod Pedersker. Lige før Pederske kirke drejes til højre ad Baunevej mod Vester Sømarken. Ved Vester Sømarken drejes til højre ad Vestre Sømarksvej. Følg vejen ca. 2 km. På et tidspunkt deler vejen sig ved Henrikebæk. Hold til venstre mod kysten, og følg vejen til lille parkeringsplads ca. 50 meter fra kysten. Ved kysten spadseres til højre (nordpå) til Odden ca. 600 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.