Reersø

På selve spidsen af Reersø (Skansen – den sydlige spids ved masterne) er et rigtig godt fiskeri efter havørreder og regnbueørreder i 1-2 kilos størrelser. Rundt om spidsen kan stå 4-5 fiskere. Bunden ved spidsen er med småsten og en del meget store sten samt vegetationsbælter, og der skal vades 10-15 meter ud. Husk at affiske inden du vader ud – ørrederne kommer her meget tæt på land sidst på aftenen og om natten. Pladsen er meget velegnet til fluefiskeri. Ved spidsen kan være en del vekslende strøm. Til venstre for spidsen og ind mod havnen er der godt fiskeri efter hornfisk i sæsonen, og her kan altså også fanges ørreder – specielt i forårsmånederne. Det er indimellem sket, at der er undsluppen ørreder fra Musholm havbrug og så er der altså aktivitet på pladsen og hele Musholm Bugten…

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 22 (Slagelse-Kalundborg). Ved Gørlev drejes mod Kirke Helsinge. I Kirke Helsinge køres mod Dalby. I Dalby fortsættes mod højre ad Dalbyvej mod Reersø. I T-kryds lige neden for bakken drejes til venstre mod Reersø. Kør til Reersø by og fortsæt gennem byen til havnen. Lige ved kiosken drejes til højre og køres langs havnen ad grusvej. Kør så langt du kan komme - der er rigtig langt at gå ud til Rønnen på spidsen (ude ved masterne). For mange år siden kunne man komme tættere på selve spidsen af Reersø. I stedet for at køre ned til havnen kørte man lige ud lige efter restauranten - ud af byen og på markveje tæt mod masterne. Men der er nu sat bom op ved den første gård man kommer til.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.