Risegård

Vadefiskeri. Godt havørred område med varieret bundforhold bestående af sand, sten og ålegræs. Rimelig langt fiskestræk til begge sider. Der er ingen fredning ved den lille Risebæk. Området plejer at være godt besøgt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad kystvejen fra Rønne mod Pedersker (Søndre Landevej). Fortsæt forbi Lufthavnen. Kør ca. 6 km fra afkørslen til Arnager hvorefter der kan køres ned ad markvej. ca. 800 meter efter den lille vej der går ned til Sose (Sosevejen) kommer der en meget stor gård på højre hånd. Markvejen er nummer 4 på højre hånd fra denne gård. Kør ned ad denne markvej. Spørg eventuelt om lov til at parkere ved gården eller tæt derved, da det er privat vej. Alternativt skal der parkeres oppe ved Søndre Landevej på vigepladsen (p-plads), og spadseres ad markvej eller langs Rise Bæk. Der er ca. 800 meter her fra til kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.