Risinge Hoved

Benyt waders. Der ligger et gammelt badehus lige på spidsen af Risingehoved. Med det som udgangspunkt (bag dig) kan det anbefales at vade ud på sandrevlen og fiske mod højre, hvor der ca. 80 meter fra huset ligger et rev efterfulgt af en lille dyb bugt, som kun kan affiskes fra land. Bedste vindretninger er sydøst, syd sydvest og vest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Kør fra Kerteminde langs kysten mod Nyborg ad Klintevej. 800 meter efter Kauslunde Å ligger der 2 grønne huse på stranden. Du kan parkere lige før dem på modsatte side af vejen. Herfra kan du gå på skrænten hele vejen til Risinge Hoved (ca 1 kilometer til højre)
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com