Rønbjerg

Rønbjerg rummer meget godt fiskevand, hvor der er mulighed på begge sider af havnen. Men nok bedst på sydsiden, hvor man har Rønbjerg Hage klods op af havnen. Længere mod syd er der meget afvekslende bund, og gode muligheder for vade fiskeri. Dog skal man tage sig i agt for ulovlige garn som står helt ind til land. Det er ubehageligt at få en dukkert hvis man vader efter mørkets frembrud. Fiskeri fra molen er også muligt. Normalt er der godt fiskeri efter havørred hele året og i sommerperioden er der også mulighed for hornfisk og ål.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Lindy Poulsen
Ligger ca. 10 km syd for Løgstør. På Løgstør-Viborg landevejen følges skiltene mod Rønbjerg så kører man faktisk lige ned på havnen, hvor der er gode parkeringsforhold.
Reporter : Lindy Poulsen
E-mail : thornvig@poulsen.mail.dk
Jeg er en ung mand fra 57 som har fisket meget i min yngre ungdom. Jeg stoppede i nogle år da jeg ikke havde tid men lysten er efterhånden blevet så stor at der nu skal! være tid. Jeg fisker efter alt der kan svømme og har derfor pt ingen speciale. Jeg har grej til surf spin mede og flue og bygger gerne fluestænger da det er en dejlig hobby .Jeg binder selv fluer og fisker gerne med fluestang men er bestemt ikke kun fluefisker. Jeg hygger mig gerne ved en put and take med bundsnøre men har fluestangen med som stand by . Har du ros eller ris til undertegnede eller vil du bare give eller have et godt råd kan du altid kontakte mig.venlig hilsen LindyP.S. Fangstrapporter modtages med glæde så kan jeg lægge dem på nettet