Rubinsøen

Rubin søen som ligger ved Hasle er en af de gode steder på Bornholm. Her er der godt at fiske efter gedder. Der går nogle pæne fisk i mellem flokkene så prøv denne sø som ligger i et meget dejligt naturområde.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Fra Hasle kører man ud til feriebyen ad Fælledvej. Lige før Feriebyen venstre ad Rubinvej og følger skovvejen ind til rubinsøen. Man kan også køre forbi købmanden i Sorthat/Muleby og køre ud til denne ferieby og så dreje til højre lige efter.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.