Rytsebæk, Møn

Benyt waders. Fiskestræk ved Rytsebæk og sydvest på langs Fanefjord Skov og til Madses Klint. Der er rimelig dybt og der kan være huller i revet. Revet starter cirka 80 meter ude. Vad forsigtigt og brug gerne vadestav. Vest- og sydvestlig vind giver drivende ålegræs og ødelægger fiskeriet. Fiskeriet er bedst i nogenlunde stille vejr, og med tobislignende og langtkastende blink.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Karsten Larsen
Ad motorvej E47/E55. I afkørsel 42 køres af motorvejen og videre ad vej 287 mod Møn. Før Damsholte og efter Lerbæk drejes til venstre mod Rytsebæk/Liseby. Følg vejen til Rytsebæk ved kysten og parkér.
Reporter : Karsten Larsen
E-mail : knofshore@hotmail.com
Jeg har været lystfisker gennem mere end 25 år. Min første kystørred fangede jeg i ca. 1984 efter mange timers forgæves fiskeri - jeg synes det er væsentligt nemmere at fange havørreder idag.I år er det blevet til 5 Kyst-Havørreder en genudsætter to på ca. 1,5 kg. en på 2,0 kg. og endelig en på 5,0 kg samt et stort antal Hornfisk.Jeg har i 1985 købt egen båd som jeg har brugt til lystfiskeri og båden bliver et par uger om året brugt til seriøst trollingfiskeri op til 20 sømil fra land om vinteren til bulefiskeri efter torsk samt kastefiskeri fra "drivende båd" på rev og fjord.Sidste års bedste fangst fra båden blev Jørgen Westergårds laks fanget på kyststang og 0,12 fireline vægt på ikke mindre end 15 kg og 100 g en mindre beskeden havørred til mig selv på 8,1 kg.Ps. så glemmer vi lige alle nul-turene.Skulle du få lyst til en guidet fisketur så kan vi måske finde ud af det også.knæk & bræk.