Sandøen ( Dybsø Fjord )

Jeg kender kun 2 steder man kan fiske i Dybsø fjord. Nemlig lige i indsejlingen hvor der er en stærk strøm (Dybsørenden). Samt på ” Sandøen”, der ligger længere inde i fjorden. På sandøen kan man fange fladfisk og stampe sandorm til dette. Man skal huske at parkere hensigtmæssig. Dette kan gøres ca. 200 meter fra Havnen/indsejlingen. Man skal gå ned til havnen, og videre indad mod fjorden for at komme til sandøen. Der er mulighed for et godt fiskeri inde i fjorden.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Tommy Christensen
Mellem Næstved og Vordingborg der drejes mod Kostræde Bakker. Videre mod Svinø. Passer campingpladsen ved Svinø og fortsæt til Dybsørenden. Der kan parkeres ved den lille havn og vades ind i fjorden til odden, hvorfra man kan se sandøen i fjorden. 
Reporter : Tommy Christensen
E-mail : tommygitte@christensen.mail.dk
Fisker meget efter følgende arter;Aborre Hornfisk Fladfisk og Makrel. Derudover div. fredfisk samt havørred.Foretrækker at mede disse fisk dog ikke makrel de skal have en Jensen pirk.Foretrækker lange stænger til kysten min kyststang er 13 fod. Forventer mig meget af bombarda flåd i år.