Skanse Hage

Spidsen af Skansehage fisker godt det mest af året men specielt sommermånederne er gode (morgen og aften). Sent i hornfiske sæsonen kan man opleve et forrygende fiskeri. Jeg har en morgen midt/sidst i juli på en morgen fanget over 25 gode hornfisk. Vadning ikke specielt nødvendigt, da der er dybt vand tæt under land.

Lokalrapportør :Lars Greisen
I Rørvig køres af vejen til venstre lige overfor havnen. For enden af denne køres til højre første vej på højre hånd er Skansehagevej. Parker på den store parkeringsplads og gå af stierne ud til spidsen, eller gå gennem feriekolonien til stranden på den anden side. Her kan der specielt i de kolde måneder være godt fiskeri efter havørred på strækket mod Korshage.
Reporter : Lars Greisen
E-mail : Lars.Greisen@jubiimail.dk
Jeg er 37 år gammel og startede min lystfisker karriere i Viborg søerne og åerne omkring Viborg.Efter nogle års pause har jeg igen taget fiskeriet op og fisker nu næsten udelukkende fra kysten. Det meste af mit fiskeri er spinnefiskeri men jeg har netop genoptaget fluefiskeriet ligesom jeg også lige har købt en mindre jolle og regner derfor også me at skulle fiske en del fra denne.