Sønderup Å

Fra Torsted nedstrøms forbi Sønderup til Astrup. Der kan købes fiskekort til et stræk på ca. 10 kilometer. Det er primært bækørreder og regnbueørreder der bliver fanget mest af i Sønderup Å, men hvert år bliver der også fanget nogle havørreder. Sønderup Å snor sig med frodige enge og stejle skrænter igennen Sønderup ådal. Her er der også chance for at opleve isfugl, vandstær og odder. En å som skal opleves.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Brian Thomsen
Der hvor man køber fiskekort kan man få et kort over fiskevandet. Her er kørselsvejledning til fire pladser. 1: Ad A13 svinges ind til Sønderup. I krydset midt i Sønderup drejes til venstre ud af Trængstrupvej, og senere til venstre ad Astrupvej. Parkering ved broen. 2: Ad A13 svinges ind til Sønderup. I krydset midt i Sønderup drejes til venstre ud af Trængstrupvej, og der køres lige ud af Høgholtvej og til venstre ad Åvej. I 90 graders sving drejes til højre ud af markvej. Parkering nede ved lille skov. 3: Ad A13 drejes mod Haverslev ad Brathbjergvej, med det samme til venstre ad Gammelholmvej, til højre ad Braulstrupvej. Parkering lige efter broen. 4: På restepladsen på A13.
Reporter : Brian Thomsen
E-mail : lystfiskeri@tiscali.dk
Jeg er årgang 1964 og fisker mest i Mariager fjord Limfjorden Sønderup å og Gudenåen. Jeg fisker mest med spin og er inden for de sidste par år er jeg begyndt med flue. Jeg har båd sammen med en kammerat og når vi kan tage os sammen er vi gerne ude og fange fladfisk. Har du fangstrapporter fra de pladser hvor jeg er lokalrapportør så send mig en E-mail så ligger jeg dem på nettet. Vi ses der ude. KNÆK OG BRÆK