Stavis Å

Stavis å har fin bestand af havørred og bækørred. Jeg har sågar prøvet at fange en rødspætte i åen. Du kan også støde på en gedde i ny og næ. Åen er alt fra fem meter bred til en meter bred. Jeg fisker mest på et stræk nær ved Korup.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Møller Harbo
Hvis du kommer fra Odense midtby mod Otterup kører du mod Næsby. Der kommer en vej der hedder Bogensevej, den kører du ud af til du kommer til en vej der hedder Rismarksvej. Den kører du ud af indtil du kører over åen. Men husk at købe fiskekort i f.eks. Go Fishing eller Ækvator Sport i Odense.
Reporter : Henrik Møller Harbo
E-mail : henriklokalr@bluemail.dk
Jeg hedder henrik jeg er 16 år gammel og bor i otterup. Jeg er født med en fiskestang i bagenden så det siger sig selv at jeg har fisket hele mit liv og ca to gange om ugen. Jeg er mest til flue fiskeri ved kysten men er også at se i mose å og ved en af de mange p&t søer med både spinne og fluestang. Meget af min fritid går også med at binde fluer. Hvert år i efterårsferien tager jeg et smut til Varde å hvor min største fisk er en laks på 6 kg. Jeg er også en gang om året i Norge nærmere sagt i Trysil for at fiske bækørreder og stalling. Mine største fisk er gedde 13 1 kg havørred 3 3 laks 6 kg.