Stavreshoved Nord

Waders en fordel. Når du kommer ned ad skrænten fisker du til venstre mod nord. Her møder du et rev som kaldes Ålerevet. Fiskeriet er godt på begge sider af revet og specielt i efteråret på selve revet. Højtgående agn er en fordel på denne plads. Bedste vindretninger er syd, sydvest og vest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra lydskrydset ved Fjord og Bæltcentret kører du mod nord ad Hindsholmvej. Efter byskiltet drejer vejen skarpt mod venstre. Her drejer du til højre ad Hverringevej. Følg vejen forbi Hverringe Gods til Måle by. Først i Måle by drejer du til højre ad Stavrevej. Følg vejen til skoven. Parker hvor skoven starter i venstre side af vejen og følg stien langs skovbrynet til stranden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com