Stavreshoved Syd

Waders en fordel. Når du kommer ned ad skrænten affisker du bugten til højre mod syd. Fisk på revet og hele vejen gennem næste bugt. Så kommer du til selve Stavre revet som er en af Storebæltkystens mest kendte fiskepladser. Der kan med forsigtighed vades ud på revet, men pas på den stærke strøm der til tider præger stedet. Fiskeriet omkring vandskifterne er at foretrække. Fisk gerne med højtgående agn hen over revet med de store sten. Bedste vindretninger er sydvest, vest og nordvest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra lydskrydset ved Fjord og Bæltcentret i Kerteminde køres mod nord ad Hindsholmvej. Lige efter byskiltet svinger vejen skarpt mod venstre. Her drejer du af mod højre ad Hverringevej. Følg vejen forbi Hverringe Gods til Måle by. Først i byen drejer du til højre af Stavrevej. Følg vejen til du når skoven. Her kan du parkere i venstre side af vejen hvor skoven starter. Følg skovbrynet til skrænten ved stranden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com