Strandegård Dyrehave

Vadefiskeri – benyt waders. Fiskeriet er bedst i svag østenvind. Fisk fra den røde sten i vandkanten. Der fiskes på revlen og ca. 200 meter på hver side af denne. Der er store sten i vandet. Fra revlen og 200 meter sydover er der et stenbassin.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Ad motorvej E47/E55. Drej fra ved afkørsel 37 og kør mod Rønnede. I T-krydset i Rønnede drejes først til venstre mod Køge og umiddelbart herefter til højre mod Fakse. Fortsæt til Fakse og kør mod Fakse Ladeplads hvor der drejes til højre mod Strandlodshuse/Vindbyholt. Efter ca. 2 km og i udkanten af Strandlodshuse køres til venstre ad Delhovedvej mod sommerhusområde, hvor der fortsættes mod kysten og parkeres på Kaj Ørums Vej. Der spadseres langs kysten sydpå til Troldhøje traktørsted (ca. 800 meter). Alternativt kan der parkeres i skoven: I stedet for at dreje af ved Delhovedvej kan der fortsættes ligeud ad Dyrehavevej rundt om skoven. Der hvor vejen drejer væk fra skoven køres ind i skoven ad skovvej. Kør gennem skoven til p-plads cirka 100 meter fra kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.