Studstrup

Benyt Waders. Pladsen ligger lige nord for Studstrupværket. Hele bugten kan fiskes igennem. Til højre for parkeringspladsen – hen mod Studstrupværket – ligger et lille rev med et godt badekar på begge sider. Badekarret er sandet med blæretangsbuske. Til venstre for parkeringspladsen skal der vades fra revlen og fiskes over de mørke pletter.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Du kører til Studstrup by fra Skødstrup ad Ny Strustrupvej. Drej til venstre ad Studstrupvej. I Studstrup by drejer du til højre ad Præstekravevej. Fortsæt helt ned til vandet. Drej til højre ad Studstrup strandvej og kør ca. 100 meter. Drej nu til venstre ned til en lille jolleplads hvor du kan parkere bilen.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk