Svendborgsundbroen

En lille men utrolig god fiskeplads på ca. 200 m. På venstre side er der en revle, hvor man kan fiske lige ud på kanten af sejlrenden. Går man hen mod broen skal der vades med forsigtighed for der kommer et badekar som er meget dyb og stejl. Der er ålegræs, blæretang og lidt muslinger på stedet. Også mulighed for torsk og hornfisk. Ved højvande er waders ikke nødvendig. 18/9-03 var jeg nede for at fiske og der er sket nogle forandringer med bundforholdende, der er blevet meget dynnet. Så der skal vades med stor forsigtighed.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
For at komme til denne unikke fiskeplads fra fynssiden drejer man til højre lige før broen. Derefter til venstre. Så fortsætter man lige ud indtil man kommer ned til kirken, hvor der kan parkeres. Så er der kun ca. 100 m ned til vandet ved broen.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.