Svovlsbjerg

En kanon plads hvor der næsten altid er fisk. Selvom der nogle gange skal arbejdes for dem. På denne plads er waders et must. Flere steder vader man rimelig langt fra land. Der fiskes mest over ålgræs og muslingbanker. Fra pynten og mod højre varierer bunden meget i dybden så pas på når der vades. Når man står på pynten med ryggen mod land ligger der en stor muslingbanke til højre ca 50 m. ude. Finder man “stien” kan man komme ud og vade der. Jeg fisker fra Pynten til venstre og hen til den lille pynt til højre for p-pladsen. Det er en fin flueplads, da det meste af dyrelivet der er småkravl. Det er en plads hvor jeg har fanget havørreder hele året. Det skal lige siges at det i sommermånederne kan være sværet at komme til for ålgræs. I sommernemånederne kan natfiskeri anbefales. Man hører ofte ørreder jage inde på det lave vand. Både om foråret og efteråret kan det være en giftig plads der holder mange fisk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :René Jensen
Nu kommer jeg fra KBH så ruten bliver derfra. Jeg kører ad holbæk motorvejen til den ender. Lidt efter deler vejen sig (lige ud er mod Kalundborg og til højre er mod Nykøbing). Her køres mod Nykøbing. Efter at man er kørt over jernbanen og Tuse å kommer der et lyskryds. Her køres til højre.. Nu følges vejen hele tiden ca 10-12 kilometer kør mod Kisserup. Lige efter købmanden i Kisserup deler vejen sig. Kør mod Løserup Strand. Ca 3 kilometer længere ned af vejen drejer den 90 grader til højre. DER SKAL IKKE DREJES. Fortsæt lige ud af grusvejen. For enden af grusvej ligger der en græsplæne, og her kan man parkere. Pynten ligger henne til venstre. Knæk og bræk, René.
Reporter : René Jensen
E-mail : ReneogLotte@oncable.dk
Hej Jeg fik min første stang som 6 årig og på den første fisketur blev jeg bidt og har været det lige siden .Jeg fisker alle vegne der er vand og har efterhånden fanget det meste der er at fange på stang i danmark og dog Jeg mangler multen Men det kommer her i 2003 !!!!!!! nææ det gjore det ikke. Men så i 2004 :-)I dag er det næsten kun fluekæppen der bliver luftet Mest på kysten .Jeg er medlem af 3 fiskeklubber Novo nordisk fiskeklub Søborg sportsfiskerklub og flueklubben af 1989. Knæk og Bræk René