Tårup Strand

Her er meget fine forhold. Sten, tang og sandrevler holder ørred og torsk, og i sæsonen gode muligheder for hornfisk. Nogle steder kan fiskeriet nemt foregå fra land, og andre steder vil et par waders være at foretrække. Fra parkeringspladsen ved kystvejen kan der fiskes sydpå forbi campingpladsen og ned til spidsen ved Kløverhagen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Michael Søgaard
Fra Nyborg køres ad vej 163 (Svendborgvej) mod Svendborg. Ca. 6 km. fra Nyborg køres mod Tårup Strand. Følg vejen helt ned til campingpladsen hvor der er gode parkeringsforhold. Man kan også følge vejen rundt til sommerhusene og parkere på P-pladsen på kystvejen.
Reporter : Michael Søgaard
E-mail : mj.s@get2net.dk
Jeg heder Michael er 38 år og har fisket siden jeg var 10-12 år.Jeg fisker mest fra kysten og så foregår det med fluestang som jeg blev helt bidt af for ca.6 år siden.Det skal ikke dermed siges at jeg aldrig bruger spinnestangen for den er selvfølgelig med når vejret ikke egner sig til flue.Jeg binder selv mine fluer og bytter gerne nogle af dem væk når jeg går rundt på kysten og snakker med andre lystfiskere så hvem ved måske mødes vi en dag.Knæk og brækMichael Søgaard.