Thurø Dæmningen

Thurø dæmningen forbinder Thurø med Fyn. Selvom det kaldes en dæmning er der mere tale om en lille bro hvor Svendborgsund løber sammen med Skårupsund. Der er ofte meget strømfyldt og strømmen vender ca. hver 6. time – kan dog løbe samme retning i flere dage i vinterhalvåret! På begge sider af dæmningen er der små platforme hvor det er muligt at stå 1-2 mand og fiske. Pladsen byder både på havørred, hornfisk og torsk. Grundet indsnævringen fra dæmningen er det et ideelt sted at bruge fluestangen, da strømvandet, når det er på sit højeste, “næsten” minder om en Svensk eller Norsk elv…

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Svendborg by kører man mod Thurø. På Fynssiden er der i venstre side af kørebanen en lille grusplads umiddelbart før dæmningen hvor bilen kan parkeres.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.