Tormaj

Vadefiskeri. Godt stræk neden for skrænterne til begge sider fra parkeringspladsen. Bedste stræk efter havørred er nordpå (til venstre), hvor der er meget afvekslende bund med sand, sten, store sten, og mange tangbælter. Til højre er mere sandbund men også med store sten. Der bliver hurtigt rimelig dybt tæt under land.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 170 mellem Åbenrå og Haderslev. Tæt ved Hoptrup Kirkeby drejes mod Sønder Vilstrup. I rundkørslen i Sønder Vilstrup drejes til højre første vej (Vilstrup Bysving) mod Tormaj. Efter ca. 200 meter drejes til højre ad Havvejen. Efter ca. 700 meter til venstre ad Tormajvej. Efter 100 meter hold til højre ad Tormajvej, og fortsæt ad denne til stranden. Der er lille p-plads - og kun 30 meter til stranden.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.