Tøveldestenen

Vadefiskeri på et godt stræk omkring Tøveldestenen. Prøv også strækningen mod højre ned til feriekolonien ca. 800 meter. Bundforholdene er meget varieret med sandbund, sten, spredte vegetationsområder og store sten. Der er rimelig lavvandet det første stykke ud. Ved Tøveldestenen er ca. 1,5 meter dybt. Efter stenen bliver der hurtigt dybere, og 4 meters dybde er inden for kasteafstand. Affisk grundigt omkring de mange store sten, og over vegetationsområderne.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Karsten Larsen
<P>Fra motorvej E55 køres mod Møn og Stege. Før byen Stege drejes mod Bissinge. Kør gennem Bissinge ad Søndersognsvej mod Tøvelde. Ved Tøvelde drejes til højre mod Tøveldestenen ad Strandstensvej. Fortsæt lige ud ad denne vej helt ud til kysten ved Tøveldestenen, hvor der er en lille vendeplads.</P>
Reporter : Karsten Larsen
E-mail : knofshore@hotmail.com
Jeg har været lystfisker gennem mere end 25 år. Min første kystørred fangede jeg i ca. 1984 efter mange timers forgæves fiskeri - jeg synes det er væsentligt nemmere at fange havørreder idag.I år er det blevet til 5 Kyst-Havørreder en genudsætter to på ca. 1,5 kg. en på 2,0 kg. og endelig en på 5,0 kg samt et stort antal Hornfisk.Jeg har i 1985 købt egen båd som jeg har brugt til lystfiskeri og båden bliver et par uger om året brugt til seriøst trollingfiskeri op til 20 sømil fra land om vinteren til bulefiskeri efter torsk samt kastefiskeri fra "drivende båd" på rev og fjord.Sidste års bedste fangst fra båden blev Jørgen Westergårds laks fanget på kyststang og 0,12 fireline vægt på ikke mindre end 15 kg og 100 g en mindre beskeden havørred til mig selv på 8,1 kg.Ps. så glemmer vi lige alle nul-turene.Skulle du få lyst til en guidet fisketur så kan vi måske finde ud af det også.knæk & bræk.