Tranekær Mose

Søen er en gammel tørvegrav ca. 60 år gammel. Ligger et godt stykke inde i Stavshede Plantage. Søen er ejet af forskellige lodsejere. Der behøves ikke fiskekort hvis bare man holder rent efter sig (desværre mange der ikke gør). Søen er rimelig stor. Dybden ligger nok med 5 meter på det dybeste sted..men de fleste steder omkring de 2 meter. Fiskearter: mange gedder, skaller, ål og mange store suder. Rigtig godt at fiske dem i maj måned. En lille bestand af karper – har godt nok ikke selv fået nogle, men har fået fortalt at i starten af 90’erne er der blevet taget en karpe på de 10 kg….(hvad skal man tro).

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Kør ad vej 469 mellem Lunderskov og Vorbasse. Drej fra mod Gesten. Fra Gesten køres mod Bække ad Staushedevejen til man kommer til et sandblæsnings firma der hedder NH 3. Lige efter NH3 drejer man til venstre ned af en lille grusvej. Kør ned for enden af grusvejen (utrolig hullet vej). For enden ligger søen.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com