Tunderup (feriekoloni)

Vadefiskeri på godt fiskestræk til begge sider af feriekolonien. Lige ud for feriekolonien og ca. 150 meter til hver side er der stort set kun sandbund rimelig langt ud. Der skal fiskes fra 150 meter nord for feriekolonien og ca. 400 meter nord på. Eller fra 150 meter syd for feriekolonien og ca. 800 meter syd på. Bunden på disse to stræk består hovedsageligt af sandbund med spredte sten. Længere ude ligger tangbælterne (ca. 35-40 meter ude) så der skal kastes langt for at få ørreden i tale. Brug langtkastende kystwoblere eller aflange tobisimitationer i 20-30 gram.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 271 (Nykøbing Falster mod Stubbekøbing). I Sønder Kirkeby drejes mod Karleby ad Grønsundsvej. I Karleby drejes til højre mod Tunderup ad Tunderup Strandvej. Fortsæt mod venstre i den lille by Tunderup og kør mod feriekolonien ad Tunderup Strandvej. I T-krydset 50 meter fra kysten drejes til højre, og efter cirka 100 meter kommer feriekolonien på venstre hånd. Her er parkeringsmulighed. Der er ca. 50 meter til kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.