Udsholt Strand

Argusvej og vestpå dækkes af lokation Orebjerg Strand. Uden for Argusvej og østover til Fyrrestien er der ændret en del i bundforholdende de sidste år, men generelt kan der siges at strækningen kan fiskes fra en sandrevle. De mindre badekar og/eller lavvandede områder holder alle fisk, så husk affiskning inden du går ud. Der ligger større sten i tangen og på sandområderne der alle kan holde fisk specielt i efteråret. Fra Fyrrestien og til Havstokken bliver det mere lavvandet og det mørke område smallere. Der er til tider tidevandsstrøm tæt på spidsen, og også her er der ofte fisk – selv på lavt vand. Pladsen er meget populær så respektér dine medfiskere.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Udsholt Strand ligger imellem Rågeleje og Smidstrup. Argusvej (privat vej), Fyrrestien og Havstokken er alle veje du kan komme til fiskepladsen på. Hvis du vælger at gå ned ved Argusvej kan du enten parkere på ejendomsmæglerens (Bergerud & Krog) P-plads, da Argusvej er privat og desuden en redningsvej. Ellers findes der en stor parkeringsplads 100 mtr. mod øst i skoven. Skiltning findes og fiskepladsen er stor så du kan ikke tage fejl.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.