Ulslev Strand

Vadefiskeri på stræk på ca. 1 km. Der kan fiskes ud for campingpladsen, hvor der er dybest, og til begge sider for campingpladsen. Bunden er i starten overvejende sandbund med enkelte store sten. Det er en stor fordel at vade et godt stykke ud, da de første tangbælter ligger ca. 100-130 meter ude. Fangstmulighederne over sandbunden og ud til tangbælterne er ikke store. Der skal fiskes over de mørke tangbælter. Pladsen fisker absolut bedst i de kolde måneder samt forår. Morgen, aften eller natfiskeri efter havørreder om sommeren kan dog give fisk. Brug gerne aflange tobisimitationer og kast langt! Fiskeri efter ål er bedst om natten, hvor de er mest aktive.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Nykøbing Falster køres ad E55 mod Gedser. Cirka 3 km uden for Nykøbing Falster drejes til venstre mod Idestrup ad Tangetvej. I T-kryds ved Idestrup drejes til venstre og efter 100 meter til højre mod Ulslev ad Østersøvej. I T-kruydset i Ulslev fortsættes til højre og næste T-kryds til venstre mod campingpladsen. Kør ad Tørvemosevej mod campingpladsen, og ved kysten til venstre. Efter ca. 300 meter, og lige før campingpladsen kommer mindre vigeplads, hvor der kan parkeres. Her fra er der 50 meter til vandet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.