Urehoved, Ærø

Fiskeri godt hele vejen rundt om Urehoved, hvor der er dybt vand tæt under land. Waders her er ikke nødvendige. Pladsen giver mulighed for at fiske i stort set alle vindretninger. Der er høje klinter ude ved Urehoved. Bunden er stenet (også store sten) og med blandet tangbevoksning. Fiskeriet er faktisk også godt langs vejen på begge sider af tangen ud til selve Urehoved – her er waders dog nødvendige.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Andersen
<P>Tag færgen fra Svendborg til Ærøskøbing. I Ærøskøbing køres mod ad Sygehusvejen, forbi sygehuset og videre ad Vestre Strandvej mod campingpladsen. Fortsæt lige ud ad Urehoved til vejen ender tæt ved selve spidsen. Her parkeres.</P>
Reporter : Henrik Andersen
E-mail : toftum@tiscali.dk
Jeg er 37 år og har fisket siden jeg var dreng. Jeg fisker hovedsageligt ved kysten og om sommeren ved de danske åer. og her finder i mig både med blink og med flue. Det er overvejende ørreder jeg går efter men når sæsonnerne er til det fisker jeg også efter andre arter.Det sker også at jeg tager en tur til søer hvor det mest er fluefiskeriet der fascinerer mig og her går jeg oftest efter gedder og aborrer.