Vandtore Strandhuse

Vadefiskeri på et stræk på ca. 1 km. Bedste fiskeri er fra pynterne og de små rev på strækningen til højre for parkering. Bunden er overvejende småsten og vegetationsområder. Til venstre for parkering bliver det mere lavvandet og mere sandet, og der er en del store sten i vandet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvej E47 køres fra ved Sakskøbing, og køres ad vej 283 mod Nysted. I T-kryds i Nysted køres til højre ad Wichmandsvej gennem centrum. Midt i byen drejes til venstre mod Vantore/Vantore Strand. Kør ad Vantorevej ca. 2 km og drej til højre ad Våsenvej. Fortsæt ad Våsenvej til T-kryds ved den store gård, og kør her til højre ad Holtevej. Efter ca. 1 km kommer du til kysten, hvor der kan parkeres. Der er ikke decideret offentlig p-plads, men der kan parkeres hensynsfuldt på den lille vej tæt ved kysten. Bedste fiskeri er til højre for denne parkeringsmulighed.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.