Vester Assels

Når man kører ned ad grusvejen til vandet har man en utrolig udsigt ud over fjorden. Her går fjorden ind i en bugt hvor bunden er meget varieret. Til venstre for grusvejen er den mest sandet med mange sandorm, og til højre er der store pletter med ålegræs og banker med muslinger. Det er meget lavvandet langt ud, og det er et godt “flueområde”. Vinden skal efter lokalrapportørens vurdering helst være alt andet end sydvest, da der ellers er stor risiko for at få fluen tilbage i hovedet…… Der er fiskemuligheder til begge sider. Går man til venstre kan man ende ude på en ø/tange hvorfra der er mulighed for dybere vand. Vælger man en højredrejning ja så er der fiskemuligheder lige til kysten svinger ind i Glomstrup Vig ved Thissinghus. Derinde findes et større og et mindre å udløb.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra A-26 kører man op på Næssundvej(545) og kører mod Neessund. Efter ca.3km kommer der en vej på venstre hånd - Asselsvej. Følg den hele vejen til Øster Assels. Ved købmanden svinger man til højre ad Mælkevejen som går over og bliver til Møllebjerget indtil man er i Vester Assels. Lige inden udkanten af byen går en lille grusvej til venstre -Serupsvej. Følg den og så er du næsten klar til at fiske........
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.