Vestermaen, Dalby Bugt

Benyt waders. Vestermaen er en stor skallebanke som ligger i den østlige del af Odense Fjord. Når du står på land nedenfor plantagen vader du ud på “øen” som ligger ca. 150 m ude foran dig. Stil evt. fisketaske m.m. her hvorefter du vader ca. 50 m længere ud i fjorden. Her kan fiske både til højre og venstre for “øen”. Bunden består af tang, ålegræs og skallebanker. Wobler og blink evt. kombineret med ophængerflue fisker godt her. Bedste vindretninger er syd, sydøst, øst og nordøst.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra Kertemindevej mellem Munkebo og Kerteminde drejes mod Fyns Hoved. Når du har Odense Fjord på din venstre side kommer du til en lille plantage på din venstre hånd hvor du kan parkere i vejkanten. Gå langs plantagen til fjorden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com