Vognsbjerg

Vognsbjerg på Langeland er absolut et besøg værd. Der er optimale betingelser for havørred et stræk på ca. 2 km. Med stenet bund og store sten krydret med blæretang og dybt vand under land, så vaders er ikke nødvendig. Ved parkeringspladsen kan der vades både mod Nord og Syd i mellem de 2 pynter, hvor der er masser af store sten. Også store muligheder for havørred om sommeren ved natfiskeri.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
Når man fra Fyn har passeret Langelandsbroen drejes der til højre mod Bagenkop i Søndenbro. Et par kilometer før Bagenkop drejes der til venstre mod Vognsbjerg, og efter ca. 1 km drejes der igen til venstre ad Østervej rundt ad grusvej ved Gården. Så kommer man lige ned til vandet hvor der kan parkeres.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.