Vosnæs Pynt

Benyt Waders. Der kan fiskes og fanges fisk på hele strækket rundt om Vosnæs pynt. Pladsen består af en række små rev og badekar. Bunden veksler mellem sten og blæretangsbuske, ålegræsbælter og sandbund. Dybdeforholdene er meget varierede på hele strækket. Der kan fanges havørred faktisk hele året rundt på pladsen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Kør til Skødstrup by og fortsæt til Løgten ad Grenåvej. I udkanten af Løgten drejer du til Højre ad Vosnæsvej. Fortsæt helt ned til vandet hvor du følger vejen rundt til venstre og kør ca. 20 meter til du kommer til parkeringspladsen.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk