“Kun Torsk”

Af: Jimmy Pajbjerg |
02/03/2003

Nu havde jeg læst stolpe op og stolpe ned om alle de fantastiske fangster i Sakskøbing Havn så dagen idag blev dagen hvor jeg trods vejret ville ned og prøve kæmperne de store havørreder.
Da jeg ankom til havnen kl. ca. 13. fandt jeg 2 lettere forfrosne unge mennesker som havde fisket i havnen siden kl. 7. De fiskede med flåd og rejer og havde da også haft fisk små ganske vist men de var der jeg så dem også. Så det var bare med at rigge til og så kaste ud.
Jeg havde kun kastet et par gange før der var fisk – kunne mærke at den var lille. Op kom den en TORSK lille ven ud med dig. Inden for ca. 1 time havde jeg hevet 6 små torsk op. De unge var lidt begejstrede for det var ikke hver dag at de huggede på blink mest på flue.
Alt i alt fik jeg fra kl. 13 til 16.30 16 torsk med 1 som jeg syntes at jeg havde fortjent og tog med hjem – fin lille stegetorsk. Men når det så er sagt så prøv at se en torsk på 35 cm. med hoved og hale skåret af……… Så er der ikke til meget andet end en pindemad. Mindstemålet skulle være min. 45-50 cm.
Knæk og Bræk