småbrasen……..

Af: Lars Rytter Jensen |
09/07/2003

Jeg tog igår aftes til golfmosen for at mede lidt.mens jeg riggede til lagde jeg 3 store bolde foderblanding ud allerede da jeg var klar til at fiske var der stor aktivitet ude på pladsen.
Nå men på med majsen og ud røg flådet……..da der var gået ca. 5 min. røg mit flåd hurtigt under og jeg gav hurtigt tilslag en flot 1 5-2kilo´s suder viste sig i overfladen og røg af i det samme.Øv
Der gik 10 minutter før jeg havde hug igen og denne gang sad den der efter en afslørende flad fight kunne jeg lande en 1 100kg`s brasen efter afkrogning satte jeg fisken ud igen.
Ahh på trods af at det var suder jeg gik efter var det dog dejligt at få fisk så hurtigt flåddet røg ud igen og jeg satte mig godt tilrette imellem tiden dukkede jack op med sin knægt og vi sad og sludrede lidt.
Som tiden gik fik jack også fodret godt op mens vi kunne iagttage bobler over det hele på pladsen.
Om 10 min fiser jeg af sagde jeg til jack og lagde mit tackel lige midt i en kæmpe sky af bobler……..BANG! og der var fisk endnu en tam fight afslørede at det var endnu en brasen men denne gang 200g større(1 300kg)!!!Og det var hvad jeg kunne trylle op af mosen denne gang ikke store fisk men sjovt alligevel!!!!

knæk og bræk derude!!!!