Anslet Hage

Et smukt område ud til Lillebælt hvor man kan vade til begge sider. Dette er såkaldt revle fiskeri. Kig ud over vandet og hvis du kan se de store sten kan du komme ud på 2-3 revle og vade og dermed få et godt fiskeri efter ørred og hornfisk. I foråret kan man opleve trækkende havørreder langs kysten. Et godt tip er at affiske inden du går ud og ind igen. Da der af og til er fisk tæt på land. Bunden er en blanding af store sten sand og tang. Det meste af sommeren er der mange børsteorm i området. Vaders nødvendig.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
<P>Fra hovedvej 170 (Grindsted-Haderslev) drejes mod Flejstrup. I Flejstrup køres mod Knud. Kør gennem Knud og fortsæt lige ud ad Knud Skovvej. I et Y-kryds holdes mod højre (ligeud) og fortsæt lige ud til kysten ad Sandersvigvej. Ved t-kryds drejes til venstre ad Sandersvig Strandvej. Fortsæt til enden af vejen og parker tæt ved kysten.</P>
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.