Bjert Strand

Skønt område lige ud til Lillebælt. Fin lang strækning hvor man mange steder kan vade et godt stykke ud. Absolut en god forårsplads hvor der trækker mange havørreder (grønlændere) forbi. Vær opmærksom når du kommer ned til stranden til venstre for dig løber Bjert å ud så husk der er et fredningsbælte på 500m. I maj måned og sommeren igennem er der også god mulighed for fangst af hornfisk. Bunden er mest sand og sten med enkelte bælter af ålegræs. Vaders nødvendig.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Kolding Syd kør mod Marina Syd (Syd Havnen) og ud af Skamlingevejen til en rundkørsel hvor du kører mod Sdr. Bjert. Ca. et par kilometer ude kommer der på venstre hånd et skilt mod Bjert Strand.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.