Dybvad Søpark

Søen er ca. 50 – 75 m. bred og ca. 500 m. lang. Søen er omkranset af let bevokset skov og derudover er der store åbne områder. Der er opstillet såkaldte broer langs den ene side af søen, hvor der virkelig er gode fiskemuligheder. Også handicapvenlig. Fiskeri er forbudt i April og Maj. Fiskekort kan købes hos Dybvad Kro. Jernbanegade 10. 9352 Dybvad. Tlf.:98864574 – 98864032. Fiskekort kan ligeledes købes hos Præstbro Købmandsgård og gælder også til Voer Å og Gerå.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra sæby kører man mod syd af Dybvad omfartsvej. Ved Dybvad kører man ind igennem byen af Aalborgvej. Ca. midtvejs i byen kommer en vej på venstre hånd der hedder Anlægsvej og et skilt der viser mod søparken.A nlægsvej fortsætter af anden vej til venstre og den følger man til en lille grusvej fører ned til søen, hvor man kan parkere tæt ved søen. Der er god skiltning hele vejen fra byen til søen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.