Enebærodde (indersiden)

Indersiden af Enebærodde (den side der vender ind mod fjorden) er fortrinsvis lavvandet område med store sandpartier. Men der er også små muslingebanker der kan vades rimelig langt ud på. Fiskeriet er godt ved nordlig vind og i vinterhalvåret. Der kan fiskes helt ude fra spidsen og ind til Drejet – en strækning på ca. 3 km.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Peer Petersen
Når du kommer til det første lyskrys i otterup (fra odense) drejer du til højre mod Hasmark. I Hasmark køres mod Østerballe ad Hasmarkgade, og I Østerballe fortsættes ad Østerballevej og lige ud til stranden. Her drejes til højre ad Erikshåb.  Fortsæt ad Erikshåb langs kysten til den store parkeringsplads på højre hånd. Så er det ellers på gå-ben til højre for parkeringspladsen ud mod fyret på spidsen, god tur.
Reporter : Peer Petersen
E-mail : jetteper@privat.dk
Jeg hedder Peer og er 30 år. Er mest til havørreder ved nordfynske kysten, og ved Varde Å gør jeg også min entre. Sep/okt er det havørreden og laksen i VARDE Å (husk at laksen er fredet) der lokker mig til det vestjyske. I år 2000 den 2/5 fik min morbror en laks på 16.4 kg og 121 cm i varde Å og i 2001 blev der elfisket en laks på 123 cm og ca. 20 kg så lur mig om vi ikke vi får en ny dk rekord laks inden 8-10 år i det vestjyske (Dinesens laks 26.57 kg fra skjern Å i 1954). Men ellers er det de nordfynske kyster jeg fouragerer på. Håber at høre fra jer derude. Jeg guider også lystfiskere m.m. Fere oplysninger på TLF 64 82 46 76.