Hammersø

Søen er Bornholms største sø, og Danmarks eneste fjeldsø. Hammersø er ca. 650 meter lang og 150 meter bred. Der er meget varierende dybder, fra 0-13 meter. På de to langsider er der rimelig stejlt, og vanddybden går her fra 0 til 12 meter på ganske få meter (specielt på vestsiden – modsatte side af vandrehjemmet). I de to ender af søen falder bunden meget jævnt. Geder og suder fanges langs rørskoven, mens søens store aborrer fanges ved skrænterne. Der kræves fiskekort for at fiske i søen. Kan købes i velkomstcenter eller i grejbutikker på øen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Søen er Bornholms største sø og rimelig nem at finde. Fra Rønne køres mod Allinge ad vej 159. Før Allinge drejes til venstre mod Hammershus/Hammersø ad Slotslyngvej. Søen er stor og der er flere parkeringsmuligheder. For eksempel ved vandrehjemmet på Langebjergvej som kommer i forlængelse af Slotslyngvej.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.