Hårbølle Pynt

Meget dybt vand tæt under land omkring odden (skansen). Der kan fiskes fra campingpladsen mod øst og til Hårbølle bro ind i sundet Fra odden og til campingpladsen er der knap så dybt. Der fiskes i det dybe smalle farvand mellem Falster og Møn (Grønsund), hvor der til tider kan være rimelig stærk strøm. 10-15 meter dybt vand er inden for kasteafstand. Speciel godt fiskeri efter havørred og torsk om efteråret når sildestimerne står i Grønsund. Brug da gerne bobbleflåd og sildestrimler, som fiskes ca. 1,5 meter nede og lad det flyde med strømmen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra E55 køres fra ved Farø afkørsel og køres mod Stege. Kør ad vej 287 og over Bogødæmningen. Cirka 3 km efter dæmningen drejes til højre ad Frederikshavevej mod Hårbøllebro. I Hårbøllebro køres ad Fanefjord Kirkevej og til venstre ad Hårbøllevej. Fortsæt ad Hårbøllevej gennem byen. Cirka 300 meter efter byen drejes til højre i T-kryds og køres ned mod vandet ad Stenminevej, hvor der kan parkeres. Her fra er der kun 50 meter til vandet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.