Hjarnø

Hjarnø ligger i Horsens Fjord kun 800 m fra fastlandet. Fra Snaptun tager det bare 5 minutter at nå øen. Den er 3,2 km lang og 1 km bred. Offentlige toiletter ved havnen og den Gl. Smedie (Cafe Den Gamle Smedie ligger midt på øen på adressen Hovedvejen 27). Hjarnø ligger i et internationalt beskyttelsesområde for kystfugle, og øens kystområder er raste- og ynglepladser for ænder og vadefugle.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Erik Juhl
Fra Horsens køres ad vej 459 mod Glud. I Glud drejes til venstre mod Snaptun hvor der køres mod færgelejet til Hjarnø. UTM zone 32 ED50 Northing: 6186584 Easting: 567071 Bredde: 55° 49 8 2 "Længde: 10° 4 13 3" Følg linket http://www.hjarnoe.dk/ se under Trafik. Her er der både kort, sejltidspunkter samt takster. Der kan fiskes ved havnen eller køres til kysten på den modsatte side af øen. Der køres fra Havnen ad Østre Kirkevej til Hovedvejen, hvor der drejes til højre. Fortsæt ad Hovedvejen helt ud til kysten, hvor der kan parkeres.
Reporter : Poul Erik Juhl
E-mail : pe@pejuhl.dk
Jeg er født i 1962 har fisket siden jeg var 25 år. Fisker i DK helst ved kysten men tager også gerne til Norge for at fiske laks (se i øvrigt www.pejuhl.dk).Jeg har i år 2002 kastet mig over flaskedykning med det formål at kunne undersøge fiskepladserne set fra fiskens synsvinkel så dette regner jeg med kan tilføje oplysninger her på siden primo/medio 2003.